Lackering Stockholm

Vi sätter färg på det mesta! 08-645 40 80

Lackering

ALLA TYPER AV LACKERING I SOCKHOLM

I vår lackverkstad ägnar vi oss åt alla typer av lackering. Vi renoverar och lackerar såväl nya som gamla föremål, möbler och inredningsdetaljer.

Bland våra kunder finns såväl privatpersoner som fastighetsförvaltare, ariktekter, snickare, bygghandlare och företagare inom butiks- och restaurangverksamhet.

VÅRA FÄRGER

Vi använder oss av industrifärger och kan erbjuda nyanser utifrån olika kulörsystem. Det innebär att du har tiotusentals nyanser att välja på och vi kan även ta fram specialblandningar, till exempel för att matcha en existerande nyans på ett föremål som du redan har, eller som du har sett någon annanstans. Vi har de färgkartor som du kan kanske behöva och använda dig av när du gör din beställning.

Vi arbetar endast med kvalitetsfärger, vilket är grunden för att nå ett professionellt resultat och inget som vi sparar på. Vi vill att du ska få en lackering som både är snygg, jämn och håller länge.

SÅ GÅR LACKERING TILL

Lackering handlar om mycket mer än att bara spruta på ett par lager färg. Minst lika viktigt är underarbetet. Särskilt när vi arbetar med äldre föremål såsom innerdörrar, köksluckor eller äldre möbler är vi extra noga med att avlägsna den gamla färgen och att slipa allting så det blir jämnt innan vi applicerar den nya färgen. En jämn grund är A och O för att man ska undvika att den nya färgen flagnar av eller ser ojämn ut.

Efter att vi har förbehandlat föremålet börjar vi med att grundera. Beroende på vilken typ av material vi arbetar med kan det behövas ett flertal grundlager innan vi börjar med lackeringen i den nya färgen. Grundfärgen får torka ordentligt mellan varven.

I nästa steg applicerar vi den nya färgnyansen. Här arbetar vi noga och metodiskt för att få ett jämnt resultat. Oftast arbetar vi med sprutlackering som gör det möjligt att lacka både släta föremål och föremål med ornament eller andra smådetaljer med ett jämnt resultat. Beroende på önskat slutresultat applicerar vi ett eller flera lager av färgen.

Om det handlar om ett projekt som ska bli högblankt eller av annan anledning behöver en klarlack appliceras denna i nästa steg. Ett exempel är högblanka köksluckor som behöver ett eller flera lager av klarlack för att få önskad finish.

Nu är din lackering färdig och du kan själv komma och hämta upp dina föremål eller så kör vi ut dem till dig enligt önskemål.

Kontakta oss för att begära offert på din lackering i Stockholm. Fyll i vårt kontaktformulär så återkommer vi snarast med mer information.

Snyggt, jämnt och hållbart - beställ din lackering i Stockholm idag!